Hemsidan är under uppbyggnad 

Träningsformer

FYLL PÅ MED TEXT FRÅN HEMSIDAN

Easy Line Passar såväl nybörjare som vana motionärer och är perfekt för den som vill komma igång med sin träning på ett skonsamt sätt.

Träningen utförs på lättinställda maskiner och stepbrädor, där man tränar styrka och kondition i eget tempo och motstånd.

Ledare: Maria Olsson & Jill Ek


Kickbox & Fitness - Med hjälp av tekniker från olika kampsporter (mestadels kickboxning och karate) är vår träning utformad för att ge ett komplett ‘workout’ av kropp och sinne.

Varje pass är uppbyggt enligt följande: omfattande uppvärmning och stretching, grundläggande slag- och sparktekniker i par, roliga aktiviteter, antingen styrka eller fysisk träning för att avsluta. 

Kontakta Ben 076-3472163

Ledare: Ben

BodyPump - LES MILLS BODYPUMP är en förkoreograferad vikt- och skivstångsbaserad klass till musik som utmanar dig och gör dig stark. Under en timme tränar du kroppens alla större muskler med en skivstång. Du väljer själv dina vikter på stången för att kunna utmana din kropp att nå de resultat du vill ha. Är du intresserad? 

Ledare: Kristin Abrahamsson

Jazzdans - är en av de vanligaste dansstilarna i musikaler och krogshower, har rötter i den afrikanska dansen och den klassiska baletten. Den har blivit en populär dansstil där de fartfyllda rytmiska rörelserna blandas med det lugna mjuka från baletten.

Ledare: Gemma Jansá Rylander

Sitt och Stå - Övningarna bygger upp styrka, kondition och koordination och vi uppmanar alla att göra dessa efter egen förmåga. Att gärna utmana sig själv så att träningen ger effekt, men naturligtvis avbryta om man känner smärta eller annat obehag. 

Ledare: Jill Ek

Spinning - Är en bra träningsform då du själv kan reglera motståndet på din cykel. När du tränar spinning har du möjligheten till tempoväxlingar som ger utrymme till återhämtning. Träningen ger dig en god kondition.

OBS! Boka plats för att säkra en cykel här Boka

Ledare: Carina Wald, Kristin Abrahamsson & Fredrik Grind


Styrka/flås - Ett högintensivt intervallpass där vi blandar styrka- och konditionsövningar. Sker i blockträning. 

Ledare: Linda Rutgersson