Hemsidan är under uppbyggnad 

Träningsformer

Easy Line Passar såväl nybörjare som vana motionärer och är perfekt för den som vill komma igång med sin träning på ett skonsamt sätt.

Träningen utförs på lättinställda maskiner och stepbrädor, där man tränar styrka och kondition i eget tempo och motstånd.

Ledare: Maria Olsson


Kickbox & Fitness - Med hjälp av tekniker från olika kampsporter (mestadels kickboxning och karate) är vår träning utformad för att ge ett komplett ‘workout’ av kropp och sinne.

Varje pass är uppbyggt enligt följande: omfattande uppvärmning och stretching, grundläggande slag- och sparktekniker i par, roliga aktiviteter, antingen styrka eller fysisk träning för att avsluta. 

Kontakta Ben 076-3472163

Ledare: Ben

Jazzdans - är en av de vanligaste dansstilarna i musikaler och krogshower, har rötter i den afrikanska dansen och den klassiska baletten. Den har blivit en populär dansstil där de fartfyllda rytmiska rörelserna blandas med det lugna mjuka från baletten.

Ledare: Gemma Jansá Rylander

Spinning - Är en bra träningsform då du själv kan reglera motståndet på din cykel. När du tränar spinning har du möjligheten till tempoväxlingar som ger utrymme till återhämtning. Träningen ger dig en god kondition.

OBS! Boka plats för att säkra en cykel här Boka

Ledare: Carina Wald & Fredrik Grind


Styrka/flås - Ett högintensivt intervallpass där vi blandar styrka- och konditionsövningar. Sker i blockträning. 

Ledare: Linda Rutgersson